İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu tarafından görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan sonra bu kez eşi Özlem Hazinedar gündemde. Geçtiğimiz ay 9 Ekim'de bazı gazete ve internet haber sitelerinde şu şekilde bir haber çıkmıştı: "Aday listesinde eşinin adını göremeyen Özlem Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na tehdit mesajları yağdırdı; yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim."

İşte bu haberler karşısında Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Hazinedar bu açıklamasını da, Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan aracılığıyla yaptı. Turan'ın köşesinde kaleme aldığı görüşmenin detayları yazının bir kısmında yer aldı. İşte Rahmi Turan'ın yazısının o kısmı:

"BUNLAR DELİ SAÇMASI İDDİALAR"

"Beşiktaş Belediyesi'nin eski Başkanı Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar aradı. Sesi çok üzüntülüydü: "Hakkımızda cadı kazanı kaynatılıyor. Güya ben CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu telefonla aramışım, ulaşamayınca SMS'le tehdit etmişim... Bunlar deli saçması iddialar. Bu tezvirata cevaph hakkımı kullanmak için yargıya başvurdum, ne yazık ki, yargımızın durumu da çok üzücü. 

"HAKKIM VE HADDİM DEĞİL"

Tekzip isteğim sudan sebeplerle reddedilip, yasal bir hakkım gaspedildi. Ben, bir belediye başkanının eşi olarak CHP Genel Başkanı'na direkt telefon etmenin, bununla yetinmeyip mesaj yollamanın hakkım ve haddim olmadığını bilecek ahlaka ve bilince sahibim. İddianın hiçbir dayanağı yok. Bu iddialara asla itibar edilmemesinin sizden de, kamuoyundan da rica ediyoruz. 

Yargının kanuni tekzip taleplerini kabul etmediği için üzüldüğünü vurgulayan Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hamın "Anayasay sevap ve düzeltme hakkımı kullanmama müsaade eden gerçek ve düzgün gazetecilere teşekkürü borç bilirim" diyor."

İŞTE RAHMİ TURAN'IN O YAZISI!(Tıklayınız) 

ÖZLEM HAZİNEDAR HAKKINDA ÇIKAN HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim