Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını kamuoyunu yanıltıcı ve yanlış bilgilerle duyurmaya çalışan, Büyükşehir Belediyesi'nin yöneticilerini asılsız iddialarla itham eden CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in gündeme getirdiği konuları, AK Partili üst düzey bir isimden aldığı iddiaları, Ordu siyasi kulislerine bomba gibi düştü. 

Kulislerde AK Partili bu üst düzey ismin, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni kendi çıkarları doğrultusunda kullanamadığı, bu yüzden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ve ekibini yıpratmak amaçlı CHP'li milletvekili ile işbirliği yaptığı da konuşuluyor. 

Ordu'da iktidar cephesinde bu ismin kim olduğu merak edilirken, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in daha önce TBMM bahçesinde düzenlediği bir basın toplantısında bu ismi deşifre ettiği de iddia ediliyor.  

Deşifre edildiği iddia edilen AK Partili üst düzey ismin, geçtiğimiz günlerde yine CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in yanıltıcı ve algı yaratma amacıyla yaptığı açıklamalarına AK Parti İl Başkanı'nın yanıt verdiği videonun partililer tarafından paylaşılmaması için baskı kurduğu iddiaları da siyasi kulislerde konuşulan bir diğer konu olarak sıcaklığını koruyor. 

Ordu'da siyasi kulisler ve kamuoyu şimdi şu soruların yanıtını arıyor. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in AK Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni yıpratmak amacıyla işbirliği yaptığı iddia edilen AK Partili bu üst düzey isim kim? Aynı üst düzey ismin, CHP'li milletvekili ile ittifak halinde olduğu iddiaları kendi parti politikasına aykırılık teşkil etmiyor mu? 

İşte bu iddia ve sorular aydınlığa kavuştuğunda Ordu'da siyasetin daha da ısınması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim