Ordu'nun Gülyalı ilçesinde seçimlere gölge düşüren ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayete İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Ordulu Müsavat Dervişoğlu tepki gösterdi. 

Twitter hesabından açıklamalarda bulunun Dervişoğlu, "Ordu'da gerçekleşen menfur bir saldırı sonucunda, partimiz Gülyalı üyesi ve sandık görevlisi Erhan Kurt kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bir insanın hayatı, hangi zaferin yada mağlubiyetin karşılığı olabilir ki? Seçim sürecinde kullanılan kutuplaştırıcı dilin zehirlediği insanlardan katil çıkarmak, bu dilin sahiplerinin hezimeti olarak tarihe geçecektir. Erhan kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dilerim. Bu melun saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. Ruhun şad, mekanın cennet olsun kardeşim" ifadelerini kullandı.

AKŞENER SESSİZ KALDI

Ordu'da yaşanan ve cinayetle sonuçlanan olaya ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sessiz kaldı, herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarının bulunduğu bina önünde iki grup arasında tartışma yaşanmış, kavgaya dönen tartışmada bıçaklar çekildi, İYİ Parti üyesi Erhan Kurt göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Tokat 4.7 ve 4.1'lik iki ayrı depremle sallandı Tokat 4.7 ve 4.1'lik iki ayrı depremle sallandı

Editör: TE Bilisim