Ordu Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen törene katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu'da yapımı tamamlanan Ulugöl Tabiat Parkı altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile Çınarsuyu Tabiat Parkı destek binası iyileştirme ve yol düzenleme çalışmalarının açılışının, Çatalpınar ilçesindeki Keş Deresi 2'nci kısım ıslahı ile ormancılık faaliyetleri ve projelerinin toplu temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Bakan Eroğlu, "Ordu'ya her gelişimde mutlaka heybemiz dolu olarak geliyoruz. Mutlaka buraya gelince bir takım yatırımlarla geliyoruz. Orman teşkilatımız burada çok güçlü. Ormancılığı, kırsal kalkınmanın lokomotifi olarak kullanıyoruz. Nitekim, bu maksatla artık ormanlara giriliyor. Gelir getirici orman kuruyoruz. Ceviz ormanı, badem ormanı gibi. Hatta arıcılar daha önce ormana sokulmazdı. Şimdi biz tersine 'her şey millet için' diyerek, 'insanı yaşat ki millet yaşasın' diyerek, ormanları sizlere tamamen açtık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, hazırlanan elektronik butona basılarak yatırımların toplu temel atma töreni ve açılışı gerçekleştirildi.  

Editör: TE Bilisim