ORDU - 19 Eylül Stadyumu'nda Denizlispor galibiyetinin ardından konuşan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Doğan'ın açıklamalarından satır araları: 

"3 puanla tanışmak bizi çok mutlu etti. Aslında geçen haftada bu skoru istiyorduk ama çok şanssızlıklar oldu. O maçta lüzumsuz kartlar görerek maçın başında eksik duruma düştük. Bugün itibariyle takımım maça iyi başladı ama yine ölü topdan, inanılmaz lüzumsuz bir faulden doğan pozisyon gereği mağlup duruma düştük. Devre arasında soyunma odasına girdiğimizde, 45 dakikanın çok önemli olduğunu gördük ve hatta 5 dakikanın 3 dakikasını bile önemli olduğunu hissettik. Bu sebeple üzerimizde olan baskıyı sürekli onları hissettirdik."

"TAKTİKSEL DEĞİŞİKLİK"
 
"İkinci yarıda taktiksel değişikliklere gittik. Ben bugünü planladığım da, fiziksel olarak değerimiz çok yüksek değil bu yüzden sonradan girecek oyuncuların maçın kaderini değiştireceğini söyledim. Şükürler olsun bizi yanıltmadılar sonradan giren oyuncular etkili oldu. Biz 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularıma çok kızdım ancak sonradan düşününce onlara hak verdim. Aylardır galibiyet alamıyorlar, galip gelince de bu kadar panik yapmamaları gerekir ama koruma içgüdüsüyle tamamen doldur boşalta döndü. Çünkü skoru korumak istediler." 

"GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ"
 
"İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelir. Bundan sonraki haftalarda taraftarımızın ve camiamızın kenetlenmesiyle bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Denizlispor galibiyeti ilaç gibi geldi. Halen eksiklerimizin olduğunu biliyoruz ancak önümüzdeki iki maçı da en az kayıpla atlatıp devre arasına öyle girmek istiyoruz. Daha sonra takıma yapacağımız takviye oyuncularla Orduspor, hak ettiği yerlere gelecektir."
Editör: TE Bilisim