2020-2021 Futbol Sezonu'nda Misli.com 3.Lig 4'ncü Grup'ta mücadele edecek olan ve 27 Ağustos'ta Erzurum kampı için 34 kişilik kafileyle yola çıkan 52 Orduspor Futbol Kulübü hazırlık kampından hüsranla geri döndü. 

Son olarak Nazillispor ve Çorumspor FK'da forma giyen santrafor Volkan Akyıldız'ı 2 yıllığına renklerine bağlayan 52 Orduspor FK'da yönetim hazırlık maç sonuçlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Ligde 1954 Kelkit Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor, Bayrampaşaspor AŞ, Bergama Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, Düzcespor, Karbel Karaköprü Belediyespor, Kestelspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kozanspor AŞ, Modafen, Muğlaspor, Siirt İl Özel İdarespor, Silivrispor ve Sultanbeyli Belediyespor ile yarışacak olan 52 Orduspor FK, hazırlık kampında Erzincanspor'a 4-0, Artvin Hopaspor'a 2-0 ve Pazarspor'a 2-0'lık skorlarla mağlup oldu.  

52 Orduspor FK, ligin ilk haftasında kendi sahasında 20 Eylül'de Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u konuk edecek. İkinci haftada ise deplasmanda 26 Eylül'de Muğlaspor'un konuğu olacak. (Ordugazete.com)

Editör: TE Bilisim