17 Şubat'ta deplasmanda karşılaşacağı Ofspor maçı öncesinde, rakibinin eski teknik direktörüyle anlaşarak el sıkışan Yeni Orduspor, bu müsabakada rakip kalenin ağlarını tam 5 kez havalandırdı. Ancak bu sevinç uzun sürmedi ve bu hafta kendi sahasında Pazarspor'a teslim oldu. 

Mehmet Ali Karaca'nın yönetiminde sahaya Yavuz, Çağrı, Yusuf, Fatih Özçelik, Kerim, Mustafa, Fatih Solmaz, Osman, Hasan, Kerem ve Mehmet ilk 11'iyle çıkan Yeni Orduspor, 7'nci dakikadaki fırsatı kaçırınca konuk ekipten ilk golü 8'inci dakikada Emre'nin yükseldiği kafa vuruşuyla yedi. Bu dakikadan sonra kalesinde gördüğü gole kazandığı penaltı vuruşuyla 13'ncü dakikada Mehmet'le karşılık vererek durumu 1-1'e getiren Yeni Orduspor, 21'nci dakikada Hasan'ın golüyle 2-1 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

İkinci 45 dakika düdüğünden 7 dakika sonra 52'nci dakikada Pazarsporlu Sinan'ın golüne engel olamayan Yeni Orduspor, 2-2'lik skoru sadece 63'ncü dakikaya kadar sürdürebildi ve bu dakikada Emre'nin ikinci golüyle kendi sahasında rakip takımı karşısında 3-2 mağlup duruma düştü. Kalan sürede skoru değiştiremeyen Mehmet Ali Karaca'nın takımı, 5-0'lık Ofspor galibiyetinden sonra aynı sevinci Pazarspor karşısında yaşayamadı ve 23.Hafta'yı 30 puanla 10'uncu sırada kapadı.  

Lig'in 24'ncü haftasında 12 puanla ligin 18'nci ve son sırasında bulunan Bergama Belediyespor'a konuk olacak olan Yeni Orduspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan için hazırlanıyor. 

Editör: TE Bilisim