ORDU - PTT 1.Lig'in 2014-2015 sezonuna Fikret Yılmaz ile başlayan, ardından Erkan Sözeri, Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisinin ardından Levent Devrim derken, Orduspor birkez daha teknik direktörsüz kaldı. Orduspor PTT 1.Lig'de 4 puanla 18. ve son sırada yer alıyor. 11.Hafta'da ise deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak. Ev sahibi takım ise ligde 17 puanla 5.sırada yer alıyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmayı Murat Özcan, Emin Yıldırım, Seyfettin Ünal ve Osman Ender Bulut hakem dörtlüsü yönetecek. Mor beyazlı kulübü bu karşılaşmaya teknik direktörlük koltuğu boş olduğu için Altyapı Koordinatörü Ali Şahin çalıştırıyor.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'den ise henüz bir açıklama gelmiş değil. Başkan Türkmen'in bu noktada nasıl bir yol izleyeceği, en azından devre arasına kadar Orduspor'a nasıl bir rota çizeceği ise merak konusu. Türkmen Orduspor Başkanı olduğu dönemde Osman Özdemir, Ekrem Al, Ahmet Akcan, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper, Cevat Güler ve Hüsnü Özkara gibi isimlerle de çalışmıştı.

TFF kayıtlarına göre Orduspor kadrosunda ise Adem Sağlam, Ali Güzeldan, Alişan Şeker, Altın Kılıç, Arda Aslan, Aydın Uğur İnce, Bilal Türkgüler, Burak Özsoy, Cemre Atmaca, Doğancan Aynacı, Emre Aygün, Emre Köksal, Emre Can Baş, Emrullah Kokoç, Enes Kılıçaslan, Enes Şahin, Erkan Sekman, Göksu Hasancık, Hüsamettin Tut, Kaan Kars, Kaan Akgün, Mehmet Batuhan Şenel, Mert Can Elik, Mesut Çaytemel, Metin Tuğlu, Muhammet Can Öztürk, Oğuz Yılmaz, Ömer Yanık, Özgen Erdem, Serdar Deniz, Serhad Şensev, Taha Kenanoğlu, Ufukhan Bayraktar, Ulaş Yalçın, Umut Sönmez, Ümit Tütünci, Volkan Koçaloğlu, Volkan Özcan, Yasin Ozan, Yasin Şahan, Yunus Şimşek, Yusuf Kurtuluş ve Ziya Alkurt'u bulundururken, yabancı futbolcu kadrosunda ise Guy Lucien Michel Landel, Martin Kayongo Mutumba, Souleymane Tandia ve Valeriy Fomichev'i bulunduruyor.
Editör: TE Bilisim