PTT 1.Lig'de son sıranın kiracısı olan Orduspor, hem evinde, hem de deplasmanda 3 puan dağıtmaya devam ediyor. 19 Eylül Stadyumu'nda Ziya Doğan'ın Teknik Direktörlüğü'nde ilk kez sahaya çıkan Orduspor, son 10 haftadır başlattığı 3 puan kampanyasını bugün de sürdürdü. 19 Eylül Stadyumu'nda kalesinde 3 gol gören Orduspor, rakibine de yediği bu gollerle 3 puanı hediye etti bir anlamda. 

"PTT 1.LİG'DE SON 12 HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ"

Orduspor ilk haftada kendi sahasında Kayserispor'a 1-0 yenildi, 3 puan hediye etti. İkinci haftada deplasmanda Adana'ya gitti ve Adanaspor'u 4-2'lik skorla geçerek nasıl olduysa ilk 3 puanını aldı. Üçüncü haftada Antalyaspor'u konuk etti, 4-1 yenik ayrıldı. 3 puan hediye etti. Dördüncü haftada Elazığ'a gitti ve Elazığspor'a da 3-0 yenilerek yine 3 puan hediye etti. 5.hafta konuğu Karşıyaka oldu, Orduspor 90 dakikayı golsüz tamamladı, 1 puan aldı. Zaten son puan da, bu maçtan alınan 1 puan oldu. Kim derdi ki, bundan sonra 12. haftaya kadar Orduspor daha puan yüzü göremeyecek! 

İşte bu haftadan sonra Orduspor 6.haftada deplasmanda Şanlıurfaspor'a 2-1, 7.haftada yine deplasmanda Osmanlıspor'a 3-0, 8.haftada kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0, 9.haftada deplasmanda Manisaspor'a 1-0, 10.haftada Samsunspor'a kendi sahasında 4-1, 11.haftada deplasmanda Adana Demirspor'a 1-0 ve 12.haftada yine kendi sahasında Bucaspor'a 3-1 yenilerek gelene geçene 3 puan hediye etti.

"SADECE ADANASPOR VE KARŞIYAKA KAMPANYA MAĞDURU OLDU"

10 hafta boyunca rakiplerine gerek içeride, gerekse dışarıda kampanya yaparak 3 puan dağıtan Orduspor karşısında sadece iki takım kampanya mağduru oldu. Onların da biri Adanaspor, diğeri Karşıyaka. Bilmiyorlardı sanırım 3 puan kampanyasını ki, alamadılar işte...

"SIRADA KİMLER VAR?"

Son olarak sıradakilere bir gözatalım. 13.Hafta'da İzmir'e gidiyor Orduspor, Altınordu'ya konuk olacak. 11 puanı var ve ligde onbeşinci sırada. Sonra, Denizlispor gelecek 21 Aralık'ta. 13 puanla onüçüncü sırada. Ya sonra? Karadeniz derbisi var. Giresun'a gidecek Orduspor. Erkan Sekman'la dirilişe geçen Giresunspor 13 puanla onbirinci sırada. Son ikide kim kaldı? Alanyaspor gelecek 4 Ocak'ta. Yeni yılın, 2015'in ilk maçı olacak. 17 puanı var ve yedinci sırada. Ondan sonra da Bolu'ya gidecek Boluspor'la karşılaşacak. 16 puanı var ve dokuzuncu sırada.

"TEK HANELİ PUANA SAHİP TEK TAKIM ORDUSPOR"

Açtık puan tablosuna. 12 hafta geride kalmış. Orduspor, puanı tek haneli olan tek takım. Sanırsınız ki, ligden çekilmiş 4 puana çakılıp kalmış. Bir üst sırasında Manisaspor var ki, o bile düşme potasında ve 10 puana sahip. İki ve üç sıra üstünde Gaziantep ve Altınordu var 11'er puana sahipler. Orduspor? 4 puan. Ne diyelim? Allah Orduspor'un teknik patronu Ziya Doğan ve talebelerine güç, taraftarına sabır versin.

"GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ DE TEBRİK EDELİM"

19 Eylül Stadyumu basın tribünü girişindeki akreditasyon görevlisi arkadaş da, işini o kadar iyi benimsemiş ki! Kim nerede çalışıyor-çalışmıyor diye daha ilgili kurumlar resmi müracaatlarını bile yapmadan, bizzat kendi içgüdüleriyle hareket ederek akreditasyon kartlarını iptal ettirtme zevkini kendisine yaşattığı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü tebrik edelim dedim. Fakat o arkadaşın yasal anlamda doğru yapmadığını, hatalı davranarak yanlış yaptığını da belirtelim...
Editör: TE Bilisim