2021-2022 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Fikstür Çekimi, Ankara JW Marriot Oteli'nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında yapıldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Fikstür çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı. 

"ALT LİGLERİ TEŞVİK EDİYORUZ"

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür töreninde yaptığı konuşmada alt lig takımlarına verdikleri öneme değinirken, "Öncelikle Genel Kurul'a katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün akşam 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği başkanlığına yeniden seçilen Sayın Volkan Can'ı ve Yönetim Kurulundaki arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Geçen sezon çok ciddi zorlukları geçerek sezonu tamamladık. Yeni sezon fikstürünü de çekerek yeni sezonun heyecanını yaşayacağız. Ben de içinizden gelen bir arkadaşınız olarak alt liglere ne kadar değer verdiğimizi biliyorsunuz. Sizlerin de gençlere ne kadar değer verdiğinizi biliyoruz. Biz de sizleri teşvik etmeye çalışıyoruz. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni sezon 4-5 Eylül 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak.

ORDUSPOR İLK SINAVI KENDİ EVİNDE OLACAK

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele edecek olan Orduspor 1967 ilk sınavını 19 Eylül Stadı'nda kendi evinde verecek. Mor beyazlıların ilk hafta rakibi Büyükçekmece Tepecik Spor olacak. Mor beyazlı ekip ikinci haftada ise deplasmanda Şanlıurfa ekibinin konuğu olacak ve KARBEL Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

Öte yandan TFF 3.Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden 52 Orduspor FK'nın ilk karşılaşması ise 5 Eylül 2021 Pazar günü deplasmanda Kuşadasıspor ile karşılaşacak. Aynı takımın ikinci maçı ise kendi evinde 68 Aksaray Belediyespor ile olacak. 

FATSA BELEDİYESPOR DEPLASMANA GİDECEK

TFF 3.Lig'in bir diğer temsilcisi olan Fatsa Belediyespor ise ilk maçına deplasmanda çıkacak. Sakarya'ya gidecek olan kafile Hendek Spor'un konuğu olacak. Karşılaşma Hendek Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Editör: TE Bilisim