TFF 3.Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 yoluna emin adımlarla devam ediyor. Aldığı başarılı sonuçlarla kendine hayran bırakan mor-beyazlı ekibin taraftarları ise Pazar günü oynanacak Karşıyaka maçını heyecanla bekliyor. 

Ligde oynadığı toplam 22 maçta aldığı 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 41 puanla üçüncü sırada yer alan ve lider Esenler Erokspor ile arasındaki puan farkını 8'e düşüren Orduspor 1967, 20 Şubat Pazar günü İzmir ekibi Karşıyaka'yı konuk edecek. 

Aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Orduspor 1967’de taraftarların da yüzü gülüyor. Her zaman takımının yanında olan mor-beyazlı taraftarlar Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka maçına hazırlanıyor. 3 puan parolası ile oynanacak olan karşılaşmada stadyumdaki yerine alacak olan taraftalar takımına tezahüratları ile destek verecek. 

20 Şubat Pazar günü Yeni Ordu Stadyumu'nda saat 12:30'da başlayacak olan müsabakayı Emre Korkmaz, Mehmet Saldıraner ve Yunus Yıldız hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin 22'nci haftasında Kardemir Karabükspor'u kendi sahasında 4-0 gibi açık ara farkla geçen Karşıyaka, 26 punla ligde 11'nci sırada yer alıyor. Üçüncü sıradaki Orduspor 1967'nin puanı ise 41. 

Editör: TE Bilisim