ORDU - Oyuna iyi başlayan ev sahibi ekip, özellikle savunmada aldığı ribaundları hücumlarda iyi değerlendirerek skor üretti. İlk periyotu 19-13 önde tamamlayan Orduspor karşısında konuk ekip Fenerbahçe, hücum ribaundlarında etkili olmasına karşın ikinci şanslarını sayıya çeviremedi. Birsel Vardarlı Demirmen'in sayılarıyla hücumdaki suskunluğunu bozan Sarı Lacivertliler, Ndour'un da pota altı basketiyle durumu 23-19'a getirdi. Bu dakikadan sonra Angel McCoughtry ve Tina Charles ikilisiyle skor üreten Fenerbahçe, skoru da 29-32 yaptı. Ancak ilk yarıyı Orduspor, White ve Frazee'in üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu iki isabetle 35-32 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta Megan Frazee ile ikili oyunları olumlu kullanan ev sahibi ekip, Tan White ile de serbest atışları sayıya çevirince 25.dakikada 7 sayılık farkı yakaladı (46-39). McCoughtry'nin savunma direnç getirmesiyle hızlı hücumları değerlendiren Sarı Lacivertliler, son 10 dakikalık bölüme girilirken skoru 50-48 yaptı. Karşılaşmanın dördüncü periyotu büyük bir çekişmeye sahne olurken, 35.dakikada skora denge geldi (55-55).  Son dakikaya Ndour'un basketiyle 65-66 üstün giren Fenerbahçe, maçtan da 65-69 galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe adına Tina Charles ile Angel McCoughtry 12'şer sayıyla oynarken, Kuanitra Hollingvorth ve Tuğba Palazoğlu da 8'er sayıyla maçı tamamladı. Orduspor'da ise Iva Peravanovic ile Megan Fraazez 20'şer sayı kaydederken, Tan White da 15 sayı- 1 ribaund- 2 asistle mücadeleyi noktaladı.
Editör: TE Bilisim