MANİSA - Orduspor'u tek golle geçerek kritik bir 3 puan alan Manispor'da Teknik Direktör Dilaver Mutlu, Orduspor karşısında 3 değil, 9 puanlık bir maçtı diye konuştu.

DİLAVER MUTLU: "9 puanlık bir maçtı"

Dilaver Mutlu, "Uzun bir aradan sonra en azından bir maç kazanarak moral bulduk. Kupa maçının moraliyle de bu maça çıkmıştık. O moralle de neticeyi aldığımız için sevinçliyiz. Çok zor bir maç oynandı. Artık zaten bu ligde kolay maç yok. Her maç böyle mücadele ederek, savaşarak kazanılacak. Tabi futbolcularımızda biraz kondisyon eksikliği vardı onu da yavaş yavaş yüklenerek belli bir yere getirilmeye çalışılıyor. Şimdi bir avantajımız da oldu. Bu iki haftalık boşlukta da biraz daha çalışarak kondisyonumuzu da yeterli seviyeye çıkarabileceğiz. Bu da lehimize oldu. Kazandığımız maç 6 puanlık değil belki 9 puanlık bir maç. Birde moral anlamında çok önemli. Gol yemememiz başka bir önemli. İnşallah bundan sonra biraz daha savaşarak, mücadele ederek, takımımızı, Manisasporumuzu layık olduğu yerlere çıkarmaya çalışacağız." diye konuştu.

LEVENT DEVRİM: "Arayı iyi değerlendireceğiz"

Ayağının tozuyla Orduspor'un başına geçen Teknik Direktör Levent Devrim de yaptığı açıklamadı, "Bilindiği üzere Cuma günü göreve başladık ekip olarak. Bu kısa zaman zarfında takımı en iyi şekilde motive etmeye çalıştık. Zaten çok büyük şeyler yapmamızın imkanı yok. Bu maça da gerçekten kötü günlerin sona ermesi ve Orduspor için güzel günlerin başlaması dileğiyle iyi başlamak istedik. Oyunun geneline bakınca gerçekten de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonları bulan topun hakimiyeti bizde olan bir takım görüntüsü verdik. Fakat bir duran topun neticesinde bir gol yedik. Bunu çıkarmak için gerekli varyasyonları da yaptık fakat başarılı olamadık. Önümüzde bir ara var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip Orduspor’u tekrar güzel günlere getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim