TFF 3.Lig 1.Grup'ta Mersin temsilcisiyle liderlik için deplasmanda sahaya çıkan 52 Orduspor, 90 dakika sonunda hem üzülen taraf oldu, hem de önemli bir fırsatı kaçırmış oldu. 

Grup lideri Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol AŞ 20'nci haftayı 43 puanla lider tamamladı. En yakın takipçisi ise 41 puana sahip 52 Orduspor FK oldu. 21'nci haftanın sonucu ise liderlik koltuğuna çok yaklaştırdı, ama olmadı. 

Mor beyazlı Ordu temsilcisi, Akdeniz'den hem eli boş döndü, hem de liderlik şansını kaybetti. Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol AŞ Mersin Stadyumu'ndaki müsabakada 34.dakikada Erdem Onur Beytaş ve 60.dakikada Kağan Miray Bağış'ın attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. 

52 Orduspor 41 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, lider ekip ise puanını 46'ya yükseltti aradaki farkı biraz daha açtı. 

ORDUSPOR 1967 LİDERLİK İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde taraftar da yer alacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde taraftar da yer alacak

TFF 3.Lig'in İkinci Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 ise kendi sahasında Manisa temsilcisi Turgutluspor'u konuk etti. 

Yeni Ordu Stadyumu'ndaki karşılaşmanın 1.dakikasında ve 61'nci dakikasında Harun Özcan'ın ayağından kazandığı 2 gol ile gülen taraf oldu ve 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

Bu galibiyetle Orduspor 1967 puanını 41'e yükseltti. Liderlik koltuğunda ise 43 puanla Armoni Alanya Kestelspor yer alırken, 42 puanla Karaman FK ikinci, 41 puan ve averajla Alagöz Holding Iğdır FK ise üçüncü sırada yer alıyor. Iğdır temsilcisinin en yakınında ise aynı puana sahip Orduspor 1967 AŞ bulunuyor. 

Ordu temsilcisi 22.Hafta'da Kocaeli'ye gidecek. Darıca İlçe Stadı'nda ligin alt sıralarında yer alan Darıca Gençlerbirliği AŞ'nin konuğu olacak. 

Editör: TE Bilisim