ORDU - Herkes O'nu istiyordu, O Yeni Orduspor'u tercih etti. 2017-2018 sezonunda Zonguldak Kömürspor'un tüm maçlarında forma giyerek 2 bin 491 dakikalık performansıyla 2. Lig ve 3. Lig ekiplerinin en dikkat çeken futbolcuları arasında yer alan Turan Yılmaz, Yeni Orduspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni Orduspor Teknik Direktörü Cahit Terzi'nin, 2014-2015 sezonunda Zonguldak Kömürspor'a kazandırdığı Turan Yılmaz, sezon öncesi 2. ve 3. Lig ekiplerinin transfer gündeminde ilk sırada yer alıyordu. 

"BAŞKAN ZAVALSIZ: TRANSFERLER EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK"

İmza töreninden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Orduspor Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, "Her zaman söylediğimiz gibi, hedefleri olan bir takımız. Bu yüzden de transferlerde ince eleyip, sık dokuyoruz.  Yeni Orduspor Kulübü olarak, Ordumuza şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak istiyoruz. Takımımız mevcut ve yeni transferlerimizle birlikte Teknik Direktörümüz Cahit Terzi eşliğinde dün sezonun hazırlıklarına başladı. İnşallah iyi bir hazırlık dönemiyle birlikte Lig'e fırtına gibi başlamak istiyoruz. Transferlerimiz ise en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Turan Yılmaz transferinden dolayı, yoğun mesai harcayan hocamız Cahit Terzi ile ikinci başkanımız ve Futbol Şube Sorumlumuz Ertan Bakır'a teşekkür ediyorum" dedi. 

"TURAN YILMAZ: HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Yeni Orduspor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan başarılı futbolcu Turan Yılmaz, "Ordu futbol potansiyeli yüksek bir il.  Burada futbola olan sevgiyi biliyorum. Hedefleri olan bir takıma geldiğim için ise ayrıca mutluyum. Hocamız Cahit Terzi ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, takım arkadaşlarımla birlikte Ordu'ya yeni şampiyonluklar yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

2012-2013  sezonunda Ostimspor'da profosyonel futbola başlayan Turan Yılmaz, 2013-2014 ve 2015 sezonunda Türkiye Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Ankara Adliyespor formasını giydi. 2015-2016-2017 sezonunda Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da forma giyen başarılı futbolcu, 2017-2018 sezonu için Yeni Orduspor ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 
Editör: TE Bilisim