ŞANLIURFA - PTT 1.Lig'in en çekişmeli karşılaşmalarından birisi de Şanlıurfaspor ve Giresunspor arasında oynanan müsabaka oldu. Yeşil beyazlı takımın başına gelen Erkan Sözeri'den sonra toparlanma sürecine giren Giresunspor, bu karşılaşmadan da 1 puanla evine döndü.

İlk tartışmalı penaltı pozisyonunu 85. dakikada gerçekleşti. Sağ kanattan gelen topla Giresunspor kalesine gitmek isteyen Zenke, Cihan Can'ın çekmesi sonucu yere düştü ancak orta hakem Deniz Çoban devam kararı verdi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan bu pozisyon sonrası adeta çıldırdı ceketini çıkarıp kararı protesto etmek için yerlere fırlattı ancak sonuca etkisi olmadı. 

İkinci tartışmalı penaltı pozisyonu ise karşılaşmanın son dakikalarında gerçekleşti. Giresunspor cezaalanı önüne koşarak topla buluşan Serdar, Kenan'ı geçerek cezaalanına girdi bu sırada Giresunsporlu Abdüzaziz'in kalça vurmasıyla yerde kaldı, maçın hakemi Deniz Çoban bir kez daha devam kararı verdi. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

STAD: GAP Arena
HAKEMLER: Deniz Çoban, Mustafa Sönmez, Mehmet Kapluhan
ŞANLIURFASPOR: Bora, Göksu, Abdulkadir Özgen(Dk.61 Şenol) Tello(Dk.75 Gökhan), Onur, Abdulkadir Özdemir, Volkan (Dk.46 Kenan), Ekrem, Veli, Zenke, Serdar
GİRESUNSPOR: Eser, İsmail, Abdulaziz, Ergün, Abwo, Berkan, Özgür, Alican, Çağrı(Dk.46 Rıdvan), Anton(Dk.70 Uğur), Veysel(Dk.80 Cihan)
GOLLER: Dk.7 Zenke (Şanlıurfaspor), Dk.47 Alican (Giresunspor)
SARI KARTLAR: Anton, Özgür (Giresunspor)
Editör: TE Bilisim