Akkuş Belediyespor ikinci yarı ilk maçında kazandı Akkuş Belediyespor ikinci yarı ilk maçında kazandı

TFF 3.Lig 3.Grup'ta düşme potasına giren Fatsa Belediyespor haftalar sonra 3 puanla tanışmayı başardı. Kendi saha ve seyircisi önünde Bergama Belediyespor'u ağırlayan sarı lacivertli ekip, Fatsa İlçe Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısını golsüz kapattı. İkinci yarının 55'inci dakikasında gelen golle, hanesine haftalar sonra 3 puanı yazdırmayı başardı. 

55'nci dakikada sol kanattan atak elde etme şansı yakalayan Fatsa Belediyespor'da 8 forma numarasıyla Harun Atalay topla buluştu, arka direkte Cihan Halil'i gördü. Hemen kale önündeki Cemilcan'a gönderdi ancak savunma son anda araya girdi. Karambolde kalan topla cezaalanı çizgisinin hemen önünde Mustafa Değirmenci buluştu, solunda Harun Atalay'ı boşta gördü. Harun, yerden düzgün bir vuruşla topu Kaleci Amir'in sağından filelere gönderdi. Fatsa Belediyespor rakibi karşısında 1-0 öne geçti. 90 dakika boyunca başka da gol kaydedilmeyince, 3 puanı kazanan taraf ev sahibi Fatsa Belediyespor oldu. 

STAT: FATSA İLÇE
HAKEMLER: Abdülselam Koçak, Selçuk Gökgöz, Enes Berk Güçlü

FATSA BELEDİYESPOR: Mustafa, Emrah, Ramazan Üzer (Serhat Dk.81), Mustafa Değirmenci, Harun, Cemilcan (Buğra Dk.78 ), Cihan (Bilalcan Dk.78), Muhammetcan, Emre (Şahinali Dk.59), Batuhan, Arif

BERGAMA BELEDİYESPOR: Amir, Kağan, Ahmet, Efe Taylan (Efe Görgülü Dk.66), Bekircan (Uğur Dk.66), İbrahim, Arda,  Süleyman (Enes Dk.90), Aziz, Yunus (Mert Dk.90), İsmail

GOL: Dk.55 Harun Atalay
SARI KARTLAR: Buğra (Fatsa Belediyespor), Süleyman, Amir, Efe (Bergama Belediyespor)

Ancak bu galibiyet ve 3 puan, sarı-lacivertli ekip için sıralamada tehlikeli alandan kurtulmasına yetmedi. 20'nci haftayı 17 puan ile 16'ncı sırada tamamlayan Fatsa ekibi, 3 puanla puanını 20'ye yükseltse de, düşme potasından kurtulamadı. Çünkü bir üst sırasında bulunan Büyükçekmece Tepecik Spor'u geçebilmesi için 4 puan farkı doldurması gerekiyor. 

ZOR BİR DEPLASMANA GİDECEK

Sarı lacivertli ekibi 22'nci haftada zor bir deplasman bekliyor. Lig'de 35 puanla üçüncü sırada bulanan Güneş Holding Çankaya Futbol Kulubü'nün konuğu olacak. 20 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve sadece 3 mağlubiyet alan Ankara temsilcisinin artı 15 gibi önemli de bir averajı bulunuyor. 

Editör: TE Bilisim