Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Taekwondocuların ardandın judocular da Gençlik Türkiye Judo Şampiyonası'ndan hem başarı, hem de madalyalarla geri döndü. Ordululara bir gurur daha yaşattı.

1 TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ VE 2 TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KAZANDILAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Taekwondocuların ardından judocular da Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda elde ettiği başarılarla Ordu iline bir kez daha gurur yaşattı. Ordu'da gençlerin spora yönelmesi ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi amacıyla kısa süre önce kurulan ve bu alanda büyük bir boşluğu dolduran Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden birbiri ardına sportif başarılar gelmeye devam ediyor.

HAKAN AKAR TÜRKİYE 2'NCİSİSİ
ATA TUNCER VE YUNUS EMRE KILINÇ TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ OLDU

9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli'de düzenlenen Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, şampiyonada önemli başarılar elde etti. +100 kiloda Hakan Akar Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalya, 81 kiloda Ata Tuncer ve 90 kiloda Yunus Emre Kılınç ise Türkiye 3'üncüsü olarak bronz madalya kazandı.

BAŞKAN YILMAZ: "GENÇLERİMİZ KENDİLERİNE İMKÂN VERİLDİĞİNDE NELER YAPABİLECEKLERİNİ GÖSTERDİ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şampiyonada dereceye giren judocular ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımının yönetici ve  çalıştırıcılarını tebrik ederek, "Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüz, bireysel sporlardaki başarısına bir yenisini daha ekleyerek bizleri gururlandırdı. 9-11 Şubat tarihleri arasında Denizli'de yapılan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda +100 kiloda Türkiye ikincisi olan Hakan Akar'ı, 81 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Ata Tuncer'i ve 90 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Yunus Emre Kılınç'ı tebrik ediyorum. Genç sporcularımız, kendilerine imkân verildiğinde ve desteklendiklerinde neler yapabileceklerini gösterdi. İnşallah ileride, tüm Ordu olarak kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz" dedi.
Editör: TE Bilisim