ORDU - Orduspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, bugüne kadar yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkmen, "Orduspor'un marka değerine zarar veren şeyler oldu. Bu özeleştiriyi yapmak zorundayız. Sonuçta ben bu kulübün başkanıyım, yöneticiyi de ben seçtim. Dolayısıyla hatalıyım" dedi.

Bugüne kadar yaşanan olumsuzlukları kendine yakıştırmadığını söyleyen Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, son haftalarda geçirdiği rahatsızlığın da kendisinin Orduspor'la yakından ilgilenememesine sebep olduğunu söyledi. Türkmen şöyle konuştu: "Bizim Erkan Hocayı getirmemiz, sonra yardımcı hoca modeli, bütün bunların hepsi hata olmuştur. Ben bunu kabul ediyorum. Bütün taraftarlardan, Ordululardan ve herkesten özür diliyorum. Bu kadar hatayı 8 haftalık süreye sığdırdık, bir kere bunun tespitini yapmamız lazım." 

Orduspor'da en önemli ve tek sorunun kaynak üretmek olduğunu söyleyen Başkan Türkmen, "Para var, huzur var" diye konuştu. 
 
"SPORTİF DİREKTÖRÜ KOVDUM, TAHSİN BEY'İ GÖREVDEN ALDIM"

Orduspor'da yaşanan üst üste sıkıntılar nedeniyle görev değişikliğine de gittiğini belirten Başkan Türkmen, kendi kardeşini bile affetmediğini belirterek, "Sportif direktörü kovdum. Sportif işlerden sorumlu Tahsin Bey'i (erkek kardeşi Tahsin Türkmen) görevden aldım. Sebahattin Hocayı da gönderdim. Yeni bir görevlendirme yapıyoruz. Sportif işlere bizimle beraber Durmuş Karaağaç bakacak. Güçlü Şimşek de kulüpte idari menajer oldu. Sizden birisi, içimizden birisi. Yine görev değişiklikleri de olacak. Artık hataya tahammülümüz yok, kim hata yaparsa bedelini ödeyecek" dedi.

"ZİRVE DE YAŞADIM, DİBİ DE YAŞARIM"

Orduspor'da 2 yıl Süper Lig'de kaldıktan sonra küme düştüklerini belirten Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Ben bu kulüple zirveyi de yaşadım, dibi de yaşarım. O olgunluğa sahip bir insanım" diye konuştu.

"BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM"

Özellikle Orduspor taraftarlarının maça gelebilmelerine kolaylık sağlamak adına bilet fiyatlarında da indirime gittiklerini belirten Türkmen, "Bundan sonra maç biletleri 5-10-15 TL.'den satılacak" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim