CHP-İP ve SP'nin yerel seçimlerde Ordu'dan İdris Naim Şahin'in aday gösterileceği şeklindeki kulis iddialarına Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz'den yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Temiz, kulis iddialarını haber yapan basın-yayın kuruluşlarını eliştirirken, kendisinin de böylesi bir gelişmeden haberdar olmadığını söyledi. İşte o açıklamadan satır araları:

"SÖZ KONUSU İDDİALAR YALAN"

"Bir kısım yerel internet siteleri tarafından, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, CHP, SP, İyi Parti'nin çatı adayı olacağının iddia edildiği gibi kaynağı ve menşei bilinmeyen bir iddia ortaya atmıştır. Bu tip gazetecilik anlayışını doğru bulmadığımızı öncelikle ifade etmeliyim. Haber diye yazılan yazının içinde adı geçen partilerin bilgisi ve açıklaması dışında, o kurumları bağlayacak, kimi zaman da o kurumları yıpratacak şekilde dedikoduların yayılması habercilik ve gazetecilik değildir. Söz konusu iddialar yalandır. Saadet Partisi'nin il Başkanı olarak bizim böyle bir bilgimiz yoktur. 
Genel Merkez'den bize verilmiş böyle bir bilgi yoktur. Eski İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin'e 2014 seçimlerinde bizzat OBB adaylığı teklif edilmiş, Genel Merkez nezdinde görüşmeler yapılmıştır. Ancak kendisi bu teklifi kabul etmemiştir. 2019 mahalli seçimlerine yönelik aynı şekilde kendisine adaylık teklifimiz söz konusudur, ancak bu konu neticeye ulaşmış ve kesinleşmiş değildir. Buradaki teklif ittifak teklifi değil, Saadet Partisi'nin adaylığı teklifidir. Herhangi bir ittifak söz konusu değildir. Saadet Partisi her seçim çevresinde kendi adayları ile seçime katılacaktır." 

Editör: TE Bilisim