ORDU - Ordu'daki siyasi kulislerde Ak Parti Ordu milletvekilleri Mustafa Hamarat ve İhsan Şener'in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'la aralarının açık olduğu hemen hemen her platformda dile getirilirken, Şener'den Yılmaz'a beklenmedik bir ziyaret geldi. 

"ŞENER, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖVGÜLER YAĞDIRDI"

Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyarete gelen Şener'i Başkan Yılmaz girişte karşıladı. Daha sonra makama geçen Şener, Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede büyük bir başarıya imza attığını dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla gurur duyduklarını ifade etti, "Yüksek ilçelerimizde incelemelerde bulundum. İlçelerimizde karla mücadelede yapılan etkin çalışmalar hemen göze çarpıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"BAŞKAN YILMAZ'I CANLI YAYINDA ELEŞTİRMİŞTİ"

Şener, Ordu'da daha önce katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında Başkan Yılmaz'ı eleştirmiş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da Ak Parti Altınordu İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada isim vermeden milletvekili İhsan Şener ve Mustafa Hamarat'ı hedef alan konuşmalar yapmıştı.
Editör: TE Bilisim