ORDU - AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son günlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz hakkında çıkarılan söylentilere ilişkin kendisine ait Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu. 

"Çıkmaz Sokak yazıldığı halde ısrarla bu sokağa girenlerin akibeti sert bir duvara çarpıp geri dönmeleridir. Kül kadar etkisi olmayan insanların kendisini ateş sanması ne garip" diyerek başladığı mesajlarının satır aralarında Başkan Yılmaz'a sahip çıkan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"BOŞUNA GÜRLEMEYİN"

"Fitne, fesat, iftira, dedikodu üzerine yol almaya çalışanlar en büyük gücümüzdür. Hak olmayan her duruş rezildir, zelildir, yeniktir. Enver Yılmaz hayatının en verimli yıllarını liderine ve partisine adamış dava adamıdır. Öyle de olmaya devam edecektir. Gerisi lafı güzaftır. Şahsi hesabı olanlar, makama göz koyanlar şunu bilsinlerki AK Parti ve kadroları buna göz yummayacak vicdan sahibi insanlardan oluşmaktadır.Yaprakları büyüten yağmurlardır, gök gürültüleri değil. Onun için boşuna esip gürlemeyin."

Editör: TE Bilisim