Giresun ziyaretinin ardından Ordu'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediyesi Demokrasi Meydanı'nda halka seslendi. Asıl ziyaretini Ordu'nun Ünye ilçesine yapacak olan Yıldırım, burada yaklaşık 20 dakika kadar halka hitap etti. 

Buradaki konuşmasını tamamlayan Başbakan Yıldırım, daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde ziyaretleri kabul etti, ardından istirahate çekildi. Mitingin ardından yavaş yavaş boşalmaya başlayan meydanın kuş bakışı fotoğrafını çeken muhalif medya, bu fotoğrafı "Binali Yıldırım'a miting şoku" diyerek de servis etti. Gerçekle ilgisi olmayan bu fotoğrafa ilk tepki de AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu ile Milletvekili Adayı Sait İnan'dan geldi.

"KARA PROPAGANDA"

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Çareyi kara propaganda da arayanlar, boşuna uğraşmayın. Bu milletin gönlündeki AK Parti sevgisini sökemeyeceksiniz. Basit yalanlarla milletimizi kandıramayacaksınız. Vakit Ordu vakti" diyerek tepkisini gösterirken, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Sait İnan da, "İnsaf! Yalancının mumu yatsıya kadar da yanmadı" dedi ve iki ayrı fotoğrafı yayınlayarak muhalef medyanın fotoğraf oyununu bozdu.

Editör: TE Bilisim