AK Parti Çatalpınar İlçe Teşkilatı'nın 7'nci Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanlığı'na Haşim Bakar seçildi. Kongreye damgasını yaptığı konuşmayla AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı vurdu. 

Ordu için gece-gündüz, 24 saat çalıştıklarını vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, milletvekillerinin kamu kurumlarında kapı önlerinde bekletilmelerinden yakındı, ancak bu sıkıntıyı biraz farklı bir uslüpla dile getirdi. 

Taşçı'nın açıklamaları İsa Akçay'ın sunduğu Tv52 Ana Haber'de gündeme geldi. Taşçı, kameraların önünde "Memur bozuntuları" dedi, "Teşkilatlarımıza saygısızlık yapan insanların gözünü çıkartmak bizim boynumuzun borcu olsun" ifadelerini kullandı. 

İşte o açıklama:     

"Bir bölgenin talebiyle ilgili bir yere gttiği zaman karşı masada oturan insanlar, babanın malını dağıtmıyorsun. Babanın sepetiyle muamelede bulunmuyorsun. Milletin evlatlarının seçimiyle, alın teriyle, duayla kurduğu bir sistemin memurusun. Herkes haddini bilecek, memur memurluğunu bilecek. Milletvekili olarak ben sokakta dayak yemeye de hazırım, hakarete de hazırım. Ben gömleğimi, elbisemi giyerken nereye çıktığımı ne iş yapacağımı biliyorum, ama memur zihniyetliler. Köşe kapmaca ne alabiliriz diye kamuda dolanan insanlar. Ayaklarınızı denk alın. Bakın bizi tanımıyorsunuz. Bedel ödeyen biziz. Seçilmiş insanlara saygı esastır. Muhtar da olsa, belediye meclis üyesi de olsa, belediye başkanı da olsa seçilmiş insanlar yanlış yapmadığı sürece insanlar önünde eğilirler. Çünkü biz milletin önünde eğiliriz. Seçilmiş insanlar milleti temsil ederler. O koltuklarını milletle oynamak için kullanan o memur bozuntularına söylüyorum. Seçilmiş insanları makamlarınız önünde bekletmeyin. Bu milletin hissiyatıyla gece gündez 24 saat çalışan teşkilatlarımıza saygısızlık yapan insanların gözünü çıkartmak bizim boynumuzun borcu olsun."

Bu konuşmayla gündeme gelen AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, ilçe kongresindeki konuşmasına ilişkin hiçbir açıklamada bulunmadı, Twitter hesabından "İnandığın yolda yürü sloganıyla yola çıktığımız ve omuz omuza çalıştığımız kardeşlerimle birlikte AK Parti Çatalpınar 7. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Haşim Bakar ve yönetimini tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyorum." mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilisim