Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, partisinin Ordu İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi, sert açıklamalarda bulunarak "Biz anamızdan il başkanı olarak doğmadık" dedi. Ancak Köksal Yılmaz, basın açıklamasının satır aralarında öyle bir cümle kurdu ki, bir anda kafalarda soru işaretleri oluştu. Yılmaz, "Biz O'nunla beraber geldik, O'nunla beraber bırakıyoruz" dedi. Haliyle MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yıllardır üyesi olduğu partisinden ihraç mı edildi sorusu akıllara geldi. Ancak buna ilişkin resmi bir açıklama ne MHP Genel Merkezi'nden, ne de Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt tarafından yapılmadı. 

"EN BÜYÜK DESTEĞİ KIZINDAN ALDI"

Sosyal medyada oldukça aktif bir Twitter kullanıcısı olan ve yaklaşık 120 bin takipçisi bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, binlerce destek mesajı alırken, en önemli manevi desteği de kızı Miraynaz'dan aldı.  Oldukça duygusal bir yanıt veren Enginyurt, "Canımın içi, biricik kızım masama bu notu bırakmış. Ben de sizleri çok seviyorum canım evlatlarım" ddedi ve kızı Miraynaz'ın notunu paylaştı. Enginyurt'un bu paylaşımı da binlerce beğeni kazandı. 

"ŞARK KURNAZLIĞI YAPMAYIN!"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan bir açıklamada MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili geldi. Enginyurt, "MHP benim sevdam. Benim üzerimden MHP ve Genel Başkana saldıranlar! Şark kurnazlığı yapmayın. Beni sevmezsiniz, timsah gözyaşına gerek yok, zira çok açık sırıtıyor. Ben 41 yıldır ülkücü ve MHP sevdalısıyım. Kağıt üzerinde MHP'li olmadım, can pazarında ülkücü oldu. Hep öyle kalacağım" mesajını paylaştı. 

Editör: TE Bilisim