MHP Ordu 1'nci sıra Milletvekil Adayı Cemal Enginyurt, Altaş Tv'de Gökhan Gül'ün sorularını yanıtladı. Seçim gezilerinde AK Partili vekilleri eleştirmesini 'ittifak çatırması' olarak görmediğini dile getiren Enginyurt, "Cemal Enginyurt AK Parti'nin adaylarını eleştirdi. Doğru, AK Parti'nin ben bakanlık yapmış arkadaşı da eleştireceğim. Soracağım tabi Numan Bey Ordu'ya bakanlık yaparak 3,5 yıl boyunca ne yaptı dememden doğal ne var? Fındığımızla ilgili ne yapıldı demekten doğal ne var? Beş mega proje sözü verildi, hangisi yapıldı diye sormaktan doğal ne var? Bu çatırdamak değil, bu bir özeleştiri" dedi.

Özellikle milletvekili adayı olanların söz verirken, seçim zamanıyla senet zamanının tez geldiğini unutmamaları gerektiğini dile getiren Enginyurt, "Yani bir sözü verdiğinizde, verdiğiniz söz unutulmuyor. Birileri size sözü hatırlatıyor. Ordu'nun sesi olacağım diye gittiğiniz parlamentoda, Ordu'nun hakkını ve hukukunu koruyacağım diye gittiğiniz parlamentoda siz Ordulu'nun sesi olamamışsanız, 3.5 yılda Meclis kürsüsünde 3.5 dakika Ordu'yla ilgili birşey konuşmamışsanız Cemal Enginyurt bunu soracak" ifadelerini kullandı.

6'DA 6'YA TEPKİ GÖSTERDİ "BİR TANE DE BİZE VERİN" DEDİ   

AK Parti Ordu Milletvekili adaylarının 24 Haziran seçimlerinde 6'da 6 istediklerini hatırlatan Enginyurt, "Ben de diyorum ki, dur kardeşim nereye gidiyorsun? Ben bu kadar Cumhurbaşkanı'nı anlatıyorum. Oy topluyorum, oy vereceğim diyorum. Bir tane de bize verin, 6'sını da götürmeyin Allah'tan korkun. Sanki 6'sını da alınca ödül mü verecekler size? Geçen dönem 4 tane götürdünüz de ne oldu? 4'ten Ergün Taşçı gitti de ne işe yaradı? Bir sene boyunca Ordu'ya gelmedi. Televizyonu çıkıp konuşmadı, Meclis'e çıkıp konuşmadı. Fındığımızı anlatmadı, balımızı anlatmadı. Balıkçıyı anlatmadı, tapucuyu anlatmadı. Ne yaptılar? Bırak bir Cemal Enginyurt gitsin size zararı ne?" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim