ORDU - AK Parti'de milletvekili aday adaylığını açıklayan isimlerden biri de Almanya'da yaşayan İşadamı Rahmi Çağan. AK Parti Ordu İl Binası'nda Ordu milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Herkes gibi hayalleri olduğu için siyasete girmeye karar verdiğini söyleyen Çağan, "Projelerden bahsetmek istemiyorum. Bunlar sizin yıllardır duyduğunuz sözler, klasik şeyler. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yol üstünde çalışmak istiyorum. O yörüngenin içine girmek istiyorum. Geçmiş dönemlerimde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği ve Avrupalı Türk Demokratlar Birliği nezdinde Avrupa'da çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler üstlendim. Türkiye'nin dış politikasıyla alakalı çalışmalar yürüttüm. Bu birikim ve tecrübelerimi seçim bölgem olan Ordu'ya nasıl yansıtabilirim, nasıl emek verebilirim, neler katabilirim. Bu arzu, bu şevkle Ordu'ya geldim." dedi.

"PARALEL ÖRGÜTLE MÜCADELE İÇİN BU YOLA GİRDİM" 

Ak Parti Ordu Milletvekili aday adayı Rahmi Çağan, sözlerini şöyle tamamladı: "Sayın Cumhurbaşkanımıza olan hayranlığım, O'nun Dünya görüşü, Dünya vizyonu benim siyasete girmemdeki en büyük etken. Bu süreçte özellikle son dönemlerde ülkemizi tehdit altına alan paralel terör örgütüyle mücadele için bu yola girdim."
Editör: TE Bilisim