ORDU - Çıktığı yurt turunda Malatya ziyaretinin ardından rotasını Doğu Karadeniz'e çeviren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Karadeniz'deki son durağı Giresun oldu.

Önce Rize ve ardından Trabzon'u ziyaret ederek bölgede yapılan kamu yatırımlarını yerinde inceleyen ve teftiş eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de akşam saatlerinde Giresun'a geldi. Erdoğan'ı karşılayanlar arasında AK Parti Ordu milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da vardı. Giresun ziyaretinin ardından İstanbul'a hareket etmek üzere Ordu-Giresun Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçağına giderken ayaküstü özellikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'la bir süre görüştü. Görüşmeye Ordu milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ordu Valisi Seddar Yavuz da eşlik etti.

Ancak görüşmenin içeriğine dair herhangi bir açıklama yapılmazken, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu kendisine ait Twitter hesabından sadece, "Programlar sonrasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu Giresun Havalimanı'nda uğurladık" dedi. 
Editör: TE Bilisim