CUMHURİYET Halk Partisi'nde 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri hazırlıkları devam ederken CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun bugüne kadar 18 Büyükşehir, 39 il, 637 ilçe ve 210 belde belediye başkan adaylarını belirlediklerini açıkladı. Ancak açıklanan adaylar arasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı bulunmuyor. CHP'nin Ordu Büyükşehir Adayını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması bekleniyor.

"CHP ADAYINI 1 NİSAN'DA AÇIKLAYACAK"

CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday belirleme sürecini uzatmasına MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sessiz kalmadı. Kendisine ait Twitter hesabından bir mesaj paylayan Enginyurt, "CHP, Ordu Büyükşehir adayını 1 Nisan'da açıklayacakmış" dedi. Attığı bu tweet sosyal medyada ise paylaşım ve beğeni rekorları kırdı. 

"KAYBETME KORKUSU KABUS YAŞATIYOR"

Enginyurt, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na ilişkin mesaj vermeyi de unutmadı; "Cumhur İttifakı, CHP cephesinde büyük korku yarattı. Kaybetme korkusu, Genel Merkez yöneticisine kabus dolu geceler yaşatıyor. Ordu zafere hazır. Beka için milli karar, Cumhur için istikrar" diyerek CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a da isim vermeden gönderme yaptı.  

Editör: TE Bilisim