ORDU - Cumhuriyet Halk Partisi, 24 gün süren Adalet Yürüyüşü'nün ardından bu kez Adalet Kurultayı'na hazırlanıyor. Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Eceabat ilçesine bağlı alandaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Hazırlanan kamp alanı tam 7 bin kişilik konaklama alanı haline getiriliyor, ancak Adalet Kurultayı'na beklenen katılım ise 10 binin üzerinde. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, "26-29 Ağustos tarihleri arasında Kocadere Kamp Alanı'nda Adalet Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Şu anda alanın hem yeme içme, hem barınma, hem de diğer atkivitelerin yapılması için gerekli hazırlıkları yapıyoruz" diye konuştu.  

CHP'nin Çanakkale'deki Adalet Kurultayı 26 Ağustos sabahı saat 09.00'da başlayacak, 29 Ağustos akşamı saat 17.00'de ise son bulacak. 4 gün boyunca sürecek olan kurultayda CHP Lideri Kemal Kılıçdardoğlu da kamp alanında olacak.  

Katılımcıları en işi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Hiçbir sorunu olmadan gayet rahat bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. 4 günü burada dolu dolu geçireceğiz. Adalet isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim