Ordu'nun Ulubey ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Kani Ergün, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 

BAŞKANLIK MAAŞI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS OLACAK

Ordu'da yayın yapan yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Ergün, Ulubey Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde Başkanlık maaşını almayacağını, üniversite öğrencilerine burs olarak katkıda bulunacağını söyledi. 

Ulubey'de Üretime dayalı hizmetler ve projeler geliştireceğini belirten Ergün, "Seçilirsem Başkanlık maaşımı almayacağım. 10 yıllık muhtarlık dönemimde muhtarlık maaşımı da almadım. Üzerine 2 kat daha ekleyip, bunu köylerinin hizmetinde kullandım. Benim babam 33 yıl köyün imamlığını yaptı. Dedem ilk imamlık başvurusunda da maaşını kestirmiş, ilmimi parayla satmam demiş. Bağkur'dan emekli oluyor. Biz aileden ne gördüysek onu yapacağız. Belediye'de bir fon oluşturacağım. Sadece benim maaşım yetmeyecek zaten. Dışarıdan katkı da alacağız. Üniversitede okuyan öğrencilerimizin eğitim masraflarını karşılamak üzere bu fona maaşımı hiç elimi sürmeden yatıracağım" diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilisim