Türkiye, binlerce takipçisi bulunan ve Ordu'yla ilgili provokatif bir paylaşımda bulunan sosyal medya kullanıcısı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in aynı provokatif paylaşımcıya verdiği ayarı konuşuyor.  

Sosyal medya profiline eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit'e ait bir söz ile Cumhuriyet Halk Partisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçen yerel seçimlerde kullandığı bir sloganı yazan İlker Karlı ismindeki bir sosyal medya provokatörü, Ordu'nun Ünye ilçesinde 2002 yılında yaşanan sel felaketi ve selde yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili bilmeden, araştırmadan provokatifçe bir paylaşımda bulundu. 

ÖYLE BİR AYAR YEDİ Kİ!..

İlker Karlı ismindeki provokatör, Twitter hesabında "Yer; Ordu. Sağlam köprü 90 yıllık. Yıkılan köprü 2 yıllık. Yoruma gerek var mı?" diye yazdı. 

"YALANA GEREK VAR MI?"

Provokatif paylaşıma sessiz kalamayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, İlker Karlı ismindeki provokatöre akıllara ziyan bir ayar verdi, yanıtının sonunda da, "Yalana gerek var mı?" diye sordu. 

Sosyal medya provokatörüne bir anda binlerce Twitter kullanıcısından tepki geldi. Başkan Güler, provokatif paylaşıma "2018 yılında meydana gelen selde yıkılan Ünye Cevizdere Köprüsü 1960 yılında yapılmıştı. Yanındaki sağlam köprünün yapımı ise 2010 yılına ait. Yıkılan köprü ise kısa bir sürede tamamlanarak tamamen yenilenmişti. Yalana gerek var mı?" şeklinde yanıt verdi. 

Editör: TE Bilisim