ORDU - Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, hafta sonunu seçim bölgesi ve memleketinde geçirmek için sabah saatlerinde Ordu'ya geldi.

İstanbul'dan THY'na ait tarifeli uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na gelen Bakan Kurtulmuş'u, Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, partililer, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar karşıladı.

Kurtulmuş'un ilk durağı ise geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ordulu İşadamı Namık Altaş'ın ailesi oldu. Taziyeye giden Bakan Kurtulmuş, başsağlığı diledikten sorra dualar etti. Ankara'daki resmi temasları nedeniyle cenazeye gelemediğini dile getiren Bakan Kurtulmuş, "Namık Altaş kardeşimiz bizim çok sevdiğimiz, iyi bir insan. İyi bir müslüman. Hayır ehli, çok değerli bir dostumuz, kardeşimizdi. Çok genç yaşta kaybettik, Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. Bütün aile fertlerine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kendisi Ordulular tarafından sevilen bir şahsiyetti. İnşallah arkasından gelecek çocukları kendi yerini doldurur." diye konuştu.  
Editör: TE Bilisim