Türkiye'de bazı medya kuruluşları ekonomik anlamda Türkiye'nin iyi gidişatından bahsetse de, ilk kez AK Partili bir milletvekili, Türkiye'nin ekonomik sıkıntıları olduğunu ve sahada da özellikle seçmenlerin kendilerine tepki göstermeye başladığını söyledi.

Ordu'nun yerel kanallarından Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ailesinin sağlık sorunları ve annesinin vefatı nedeniyle 2-3 aydır Ordu'ya gelemediğini söyledi. Bu süreçte sahanın da boş kaldığının farkına vardığını belirten Gündoğdu, bundan sonra sahada olacağının altını çizdi. 

"AK PARTİ'YE TEPKİLER GELİYOR, SAHA İYİ DEĞİL"

Yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle Ordulu seçmenlerin AK Parti'ye tepki göstermeye başladıklarının altını çizen Gündoğdu, "Evet tepki olabilir, olacaktır. Vatandaş içini dökecek. Kızacaklar, bağıracaklar bu en doğal hakkıdır vatandaşın. Vatandaş beni seçtiyse Dünya'da yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı bir problem varsa, bu problem ile ilgili de canı yandıysa, onunla ilgili bana derdini dökecek, sitemini edecek. Biz şöyle yapmışız. Aman bize sitem gelmesin, şu an saha iyi değil. Sahada olmayalım. Ben tam aksine, sitemini yapsın. Ben vatandaşımın yanında olacağım. Vatandaşım bana bağırsın, kızsın, söylesin, yazsın. Önemli değil. Önemli olan ben onun yanına gideyim, ben onun hatrını sorayım. Ben o düsturla bakıyorum" şeklinde konuştu.  

"SIKINTILAR TÜRKİYE'DEKİ YÖNETİMDEN DOLAYI DEĞİL"

Ekonomik sıkıntıların sadece Türkiye'de değil, Dünya genelinde yaşandığını belirten AK Partili Gündoğdu, "Ekonomik sıkıntı var. Var, biz bunu inkar etmiyoruz ki. Ekonomik sıkıntı Türkiye'deki yönetimden dolayı mı? Ekonomik sıkıntı Dünya'daki pandemiyle birlikte başladı ve buna rağmen biz Türkiye'de, pandemiye rağmen Türkiye'nin ekonomisini belli bir süre iyi bir şekilde götürdük. Biz pandemide fabrikalarımızı kapatmadık. Doğru bir karar aldık. Biz pandemide sağlık sektörümüzü çok iyi işlettik. Doğru bir kararla doğru bir iş yaptık. Şimdi böyle bir ortamda Dünya'nın etkilendiği, ekonomik olarak etkilendiği bir ortamda elbette biz de etkilendik" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim