AK Parti'nin Ordu dahil tüm illerdeki milletvekili adayları bugün düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'yla kamuoyuna ilan edildi. 

Akşener Genel Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı Akşener Genel Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'ndaki AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda partililere hitap etti. Toplantı sonunda Ordu dahil tüm illerin adayları teker teker partililere tanıtıldı. 

Salondaki tabloyu, Cumhuriyet'in ilk asrını geride bırakmakta olunan dönemde Türkiye Yüzyılı'nın muştusu olarak gördüğünü belirten Erdoğan, "Sevginiz, coşkunuz, ahde vefanız, ülkemize ve milletimize hizmet için çarpan kalpleriniz, dosta güven veren, düşmana korku salan aslan yürekleriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

Ankara'da yaşanan gergin süreç, AK Parti Ordu İl Başkanlığı'na Selman Altaş'ın atanmasıyla da giderildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Başkent'ten son tabloyu Twitter hesabından paylaştı ve ekledi: "Ordu hazır, Türkiye hazır. Başlasın Türkiye Yüzyılı."  

KURTULMUŞ'TAN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanlık girişinde Ordu heyeti ile fotoğraf çektirdi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kararı aldığı tarihten itibaren yoğun bir mesai ile hazırladığımız AK Parti 2023 Seçim Beyannamesi'ni bugün kamuoyu ile paylaştık. Aziz milletimize hayırlı olsun. Öncelikle böylesine kapsamlı bir Beyanname çalışmasına katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin tüm kesimlerine seslenen, hak ve özgürlükler alanında önemli reformlar sunan, yeni anayasa hazırlama irademizi güçlü şekilde yeniden vurgulayan, gençlerimize yeni ufuklar açarak her alanda kendilerini geliştirmelerine kolaylıklar taahhüt eden, kadınlara ve aileye yönelik kapsamlı koruma tedbirleri başta olmak üzere ekonomik destekler sunan bir Seçim Beyannamesi hazırladık. AK Parti olarak her seçim döneminde olduğu gibi aziz milletimizin karşısına yeniliklerle çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi, TBMM'de Cumhur İttifakı'nın en güçlü sekilde temsili için 14 Mayıs'a kadar durmadan çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim