Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) kuruluşunun 25'inci yılında izleyici dostu televizyon programları kategorisine beğeni anketi düzenledi. Türkiye genelinde düzenlenen ankette çok az sayıda yerel televizyon bulunurken, Ordu'dan ise sadece Altaş Tv katıldı.

RTÜK tarafından düzenlenen ankette kendi kategorisinde beğeni aldığı takdirde Ordu'da ilk kez bir yerel medya kuruluşu RTÜK'ten ödül almaya aday oldu. Sosyal sorumluluk anlamında Altaş Tv'nin de en çok izlenen programları arasında yer alan 'Engelsizler Ordusu' şimdi Orduluların desteğini bekliyor. 

Ankete katılmak için http://paydasanketi.rtuk.gov.tr/ adresine girmeniz yeterli. Adrese girdiğinizde çıkan sayfada RTÜK'ün 25'inci kuruluş yılı izleyici dostu televizyon programı beğeni anketine tıklamanız gerekiyor. 

Burada açılan sayfalarda soruları tercihlerinize göre işaretledikten sonra ilerleyen sayfalarda Altaş TV Engelsizler Ordusu programını seçmeniz ve anketi sonlandırmanız yeterli. Çok az sayıda yerel tv kanalının yer aldığı ankette Ordu'dan sadece Altaş TV'nin 'Engelsizler Ordusu' programı oylamaya layık görüldü. Program yeteri kadar oy aldığı takdirde Ordu'da ilk kez bir yerel medya kuruluşu RTÜK'ten ödül alacak.

RTÜK ANKETİNE KATILMAK VE BEĞENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim