Yaşamında en büyük hayaliydi, 3 Aralık'ta aramızdan koparıldığında da ailesi her fırsatta bu hayali gündeme getirdi. Ceren Özdemir'in adı Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ndeki konser ve konferans salonuna verildi.

Ceren Özdemir'i katleden ve bugün Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik hücrede tutuklu bulunan katil Özgür Arduç'un adı dahi, artık herkesi irite etmeye başladı. İşte bu haberi gündemlerinin ilk sırasına alarak izleyicileriyle buluşturan Altaş Tv Ana Haber Spikeri Gökhan Gül, irite olduğu katilin adını dahi anmayarak "İsmini deklare etmek istemediğim haysiyetsiz, karaktersiz bir kişi" diye sundu.

Gökhan Gül, haberi "Bugün çok önemli bir açılışı vardı. Ne olursa olsun dedik ki, Ceren Özdemir bizim her zaman unutmayacağımız, ilk gündem konumuz olacağını ifade etmiştik. Ve bugün de Cerenimizle başlayacağız. Hatırlarsınız, 3 Aralık tarihinde ismini deklare etmek istemediğim bir haysiyetsiz, karaktersiz bir kişi tarafından canice öldürülmüştü. Ve o gün itibarı ile sadece Ordu'nun ve ailesinin değil, Türkiye'nin kızı olmuştu Ceren Özdemir. Ölümünün ardından bugün çok sevdiği okulunda, eğitim almaya çok hevesle gittiği okulunda konser ve konferans salonuna Ceren'in ismi verildi. Aile de bu törende hazır bulundu. Bugün bu haberle başlayacağız" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim