ORDU - Ordu'nun tanınmış iş adamlarından Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi, Altaş Koleji ile Altaş Tv'nin Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. 
62 yaşındaki Altaş, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve kaldırıldığı Samsun'daki hastanede beyin operasyonu geçirmişti. Altaş'ın cenazesi, 19 Ekim'de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

Netdusunce.com olarak bizler de, merhum Ordulu İşadamı Namık Altaş'a Yüce Allah'tan rahmet ve mağfiret, kederli Altaş Ailesi, dost ve yakınları ile Altaş Tv'de görev yapan tüm meslektaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. 

TAZİYE MESAJLARI

Numan Kurtulmuş; Kültür ve Turizm Bakanı: "Hayır ehli değerli kardeşim Namık Altaş Hakk'a yürüdü. Ailesi, sevenleri ve Ordulu hemşehrilerimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun" 

Metin Gündoğdu; AK Parti Ordu Milletvekili: "Altaş Ailesi'nin büyüğü, şehrimizin sevilen işadamlarından Namık Altaş'ın, vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Ordu'ya ve hemşerilerimize faydalı olmak için çalışan Namık Altaş'a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun."

Enver Yılmaz; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı: "Ordumuzun sevilen işadamlarından, Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Namık Altaş'ın vefatını büyük bir üzüntüyle ögrendim. Merhum Namık Altaş'ın Ordu'ya ve hemşerilerine faydalı olmak için sanayi ve eğitim alanında yaptığı çalışmaları asla unutmayacağız. Değerli arkadaşım merhum Namık Altaş'a Allah'tan rahmet, Altaş Ailesi'ne ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun."

Engin Tekintaş; Altınordu Belediye Başkanı: "Aile dostumuz,ilimizin hayırsever iş adamlarından Namık Altaş'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, Altaş ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun."

Ahmet Çamyar; Ünye Belediye Başkanı: "Geçirdiği rahatsızlık sonucu Hakk'a yürüyen Altaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş'a rahmet, yakınlarına ve başsağlıgı diliyorum." 

Orhan Düzgün, Ordu eski Valisi: "Ordu'nun hayırsever ve sevilen adamı, vefalı dost Namık Altaş beyin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Başınız sağolsun."

Halil Öz, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı: "Mekanın cennet kabrin nur olsun güzel insan. Merhum Namık Altaş abimiz hakka yürüdü. Tüm aile ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum." 

Hayati Akçay; AA Ordu Temsilcisi: "Ordu çok değerli bir iş adamını daha kaybetti. Namık Altaş'a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum."

Erol Küçükoğlu, Gazeteci: "Ordu'yu üzdü bu ölüm. Merhum Namık Altaş'a Allah'tan rahmet ve mağfiret, kederli Altaş Ailesi ve meslektaşlarıma başsağlığı diliyorum." 
NAMIK ALTAŞ KİMDİR?

Namık Altaş, 1955 yılında Ordu'nun köklü ailelerinden birinin oğlu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Karacaömer Merkez Ortaokulu, lise öğrenimini İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1974 yılında ticarete nakliye ve inşaat gibi sektörlerde ticarete başlayan Altaş, evli iki çocuk babası ve bir torun sahibi. 
Editör: TE Bilisim