Star Tv'de 32'nci bölümüyle geçtiğimiz Haziran ayı başında erkanlara ara veren 'Ufak Tefek Cinayetler' kadrosuna yeni sezonda 2 yeni isim daha katıldı. Merakla beklenen dizide deneyimli oyuncu Ushan Çakır varlıklı bir ailenin armatör oğlu 'Emre Çelen' olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Sarmaşık Mahallesi sakinlerine katılan Çelen, aslında Merve, Taylan ve Pelin'in de daha önce tanıdıkları bir isim olarak ekranlara gelecek.

Dizi kadrosuna dahil olan ikinci deneyimli isim ise Osman Sonant oldu. Sonant da dizide Kerim Adil Sağlam karakteriyle çıkacak. 

PEKİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen dizinin yeni sezondaki ilk bölümü 18 Eylül Salı günü yine Star Tv'de ekranlara gelecek. Merakla beklenen dizinin yeni sezondaki ilk bölümünde 'Edip'in katili kim?' sorusuna yanıt aranacak. 

GÖKÇE BAHADIR AÇIKLAMASI

Ağustos ayı ortalarında dizide Enver karakterini canlandıran Yiğit Çelebi, senaryo gereği dizi kadrosundan ayrılmıştı. Ay Yapım 'Ufak Tefek Cinayetler' adlı dizide başrol oyuncularından Gökçe Bahadır'ın ayrılacağına yönelik haberler üzerine bir açıklama yapmış, "Haberler tamamen asılsızdır. Gökçe Bahadır ve tüm ekibimiz büyük bir uyum içerisinde çalışmala devam etmektedir." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim