Ordulu ünlü sanatçı 'ev hapsi'nden kurtuldu Ordulu ünlü sanatçı 'ev hapsi'nden kurtuldu

Çekimlerinin önemli bir kısmı 2019 yılında Ordu'da gerçekleştirilen ve 2022 yılında vizyona giren Emre Kavuk'un yönettiği 'Aşk Çağırırsan Gelir' isimli sinema filminin oyuncularından Kerem Cem Dürük ve Melis Babadağ, Okan Bayülgen'in sunduğu Haber Global'de yayınlanan 'Uykusuzlar Kulübü' programında Ordu'yu ve Ordu'da çektikleri filmi anlattı.  

"ORDU'DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİLER"

Ünlü isimler, özellikle Ordu'dan övgüyle bahsederken şarkıcı ve oyuncu Kerem Cem Dürük, "Ordu çok güzel bir memleket, çok fena. Ordu'yu ikinci memleket yapmayı düşündüm gerçekten. İnsanları çok medeni, şehir çok güzel. Çünkü 3 katın üzerinde bir şey yok. Şehir dışarı doğru büyüyor ve sahil yolu, sahilden geçin yani" ifadelerini kullandı.  

Melis Babadağ da, "Biz bu filmi Ordu'da 4-5 mekanda çektik. Çift kamerayla rahat çalıştık, çok kısa sürede de çektik. 4 haftada bitti, ama zaten sete geldiğinde kafada montajı bitmişti. Çok güzel tek planlarımız var. Ordu da çok güzel. Karadeniz'in oksijeni de çok iyi. Samsun'un sahili de çok uzun ama Ordu'da sahilde yapılacak çok şey var. Rüzgarı daha iyi, dalgakıranların olduğu yerde kafeler falan var" diyerek Ordu'dan övgüyle bahsetti. 

Ordu'yu çok sevdiğinin altını çizen bir diğer ünlü isim de Okan Bayülgen oldu. 'Harem Kabare' ile Ordu'ya geldiğini belirten Okan Bayülgen de, "Ordu çok güzel, çok güzel. Biz bayıldık bayıldık. Tuncer'ler orkestramız Ordu'ya yerleşmeye karar verdiler. Samsun'u da, Trabzon'un da çok seviyoruz, ama Karadeniz sahilinde denizle en çok ilişki kurabildiğiniz, denize en yakın olduğumuz Ordu. Trabzon ve Samsun'dan daha yakın" dedi. 
  
MELİS BABADAĞ: "BAYAT EKMEK GETİRMİŞİZ GİBİ OLDU"

Programın ilerleyen dakikalarında Okan Bayülgen "Ne zaman çektiniz filmi? Hangi ay?" diye sorunca Kerem Cem, "2,5 yıl önce çektik filmi. Biz çektik, yayınlanmadı. Yayını yeni, vizyonu yeni" diye konuştu.

Okan Bayülgen de, "Ne kadar geç almışız biz ama? Kimbilir şimdi neler yapıyorsunuzdur? Ya bu 2,5 sene öncenin işiyle mi geldiniz? Nelerle uğraşıyorsunuzdur?" şeklinde sitem etti. Bunun üzerine de ünlü oyuncu Melis Babadağ, "Sanki bayat ekmek getirmişiz gibi oldu. Üstüne ben bir dizi, bir film falan çektim birşeyler oldu falan. Kerem Cem albüm yaptı. Fiziksel olarak da değişmişiz" diye konuştu. 

Filmin 2,5 sene önce çekildiği ancak yeni vizyona girdiği ortaya çıkınca Okan Bayülgen hemen diğer konuklarına dönerek konuyu değiştirdi. 

Editör: TE Bilisim