Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsi), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı Ürün (Samsa), Ayşegül Günay Demir (Zöhre), Alma Terziç (Sofia) ve Özge Törer (Bala Hatun) gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon kadrosuna Ordu'nun ünlü isimlerinden Ahmet Yenilmez de katıldı. 

Cüneyt Arkın, Seçkin Özdemir, Görkem Arslan ve Erkan Yenilmez'den sonra dizinin son bomba ismi olan Ahmet Yenilmez, daha önce de Kurtlar Vadisi Pusu, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi dizilerde rol almıştı. 

"HOŞ BULDUK" DEDİ

Bozdağ Film'in sosyal medya hesabında 'Hoşgeldiniz' mesajına yanıt veren Ahmet Yenilmez, Bozdağ Film'in sahibi Mehmet Bozdağ ve Kuruluş Osman dizisinin yönetmeni Metin Günay'a "Hoş bulduk Bozdağ Film. Sayın Mehmet Bozdağ ve Sayın Metin Günay beylere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah" yanıtını verdi.

Bozdağ Film'in yaptığı ve ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih ve kurgu türündeki Kuruluş Osman, Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

AHMET YENİLMEZ KİMDİR?

Türk tiyatro sanatçısı, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez, 20 Aralık 1966 yılında Ordu'da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Üniversite yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan ünlü isim, bir çok oyunda rol aldı. Aynı zamanda İstanbul Fındıkzade'de bulunan Yenilmez Sanat Merkezi'nin de sahibi olan Ahmet Yenilmez, yaz tatilini memleketi Ordu'da geçiriyor.

Editör: TE Bilisim