ORDU'da bir çok belediye ekonomik krizle mücadele etmek için tasarruf tedbirleri uygularken, Perşembe Belediyesi 'Vona 2019 Kültür Sanat ve Yaz Festivali' organizasyonu gerçekleştirdi. Vonalı gençler, İsmail YK ve Tuğçe Kandemir konserleriyle de doyasıya eğlendi. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, "Festivali Vona'ya yakışır bir şekilde coşkuyla kutladık" dedi.

Ordu'nun Perşembe ilçesinde düzenlenen festival kapsamında ilçede sahneye çıkan İsmail YK ve Tuğçe Kandemir, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Meydanı'nda düzenlenen konserde hayranlar saatler öncesinden alanı doldururken, İsmail YK ve Tuğçe Kandemir de sevilen şarkılarını seslendirdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, "Perşembe Vona 2019 Kültür Sanat ve Yaz Festivali'ni Vona'ya yakışır bir şekilde coşkuyla kutladık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi biz birlikte Perşembe'yiz. Enerjisiyle bizleri hayran bırakan, samimiyetiyle Vonalıların gönlüne taht kuran, gençleri çılgınca eğlendiren bizlere, hemşehrilerime Vona'ya yakışır bir gece yaşatan İsmail YK ve ekibine, eğitimci kızımız Tuğçe Kandemir ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Festival kapsamında yağlı direk yarışması, denizden tabak toplama yarışması, uçurtma şenliği, ses yarışması, halat çekme, penaltı çekişmesi, renkli toz boya savaşı gibi etkinlikler de gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim