Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, 13.45'te hayatını kaybetti. Usta oyuncunun torunu Emre Gruda anneannesinin cuma günü toprağa verileceğini söyledi. Ünlü oyuncunun acı haberi 7'den 77'ye herkesin yüreğini burktu. Ünlü oyuncu eğer rahatsızlanmasaydı, 15 Ocak'ta Ordulu sanatseverlerle buluşacaktı. 

BAKAN ERSOY: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da paylaştığı mesajda; "Hababam Sınıfı, Şekerpare, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler" gibi birçok unutulmaz filmde rol alan Türk tiyatro ve sinemasının usta sanatçısı Ayşen Gruda’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Milletimizin ve sanat camiamızın başı sağ olsun." dedi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: "O'NUNLA NESİLLER BÜYÜDÜ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da paylaştığı mesajında, "Ne mutlu bize ki onu izledik, O'nunla nesiller büyüdü... Şimdi O'nu, sanatını, büyük oyunculuğunu ve hayat felsefesini yeni nesillere de aktarma zamanı, huzur içinde uyu büyük oyuncu Ayşen Gruda" dedi.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TEKİNTAŞ: "TİYATRO VE SİNEMAMIZIN GÜLEN YÜZÜ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Tiyatro ve sinemamızın gülümseyen yüzü Ayşen Gruda'ya Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Editör: TE Bilisim