ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun yeni sezon açılış galasına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ikinci perdenin sonlarına doğru protokol üyesi kimliğini bir kenara bırakarak, önce kulise geçti, ardından balıkçı kostümüyle sahneye çıktı.

"BAŞKAN YILMAZ, SAPAN ADLI OYUNDA ROL ALDI"

Yılmaz'ın tiyatro sahnesine çıkacağından eşi Yeter Yılmaz'ın dahi haberinin olmadığı öğrenildi. Oyunun sonlarına doğru sahneye çıkan Yılmaz, sanatseverlerden de büyük alkış aldı. 

"UFUK ERSOY YAZDI, ERHAN ÖZÇELİK YÖNETTİ"

Ordulu yazar Ufuk Ersoy'un senaryosunu yazdığı Sapan adlı oyunu, Erhan Özçelik yönetti. İlk kez sahnelenen oyunda, birbirini seven iki gencin ailelerine karşı İstanbul'a kaçmaları ve burada yuva kurmaları anlatılıyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda yaptığı sürprizle rolünün de hakkını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, oyun sonrasında sanatçılarla birlikte seyirciyi selamladı. Amacının her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Sanatsal çalışmalara her zaman önem verip, öncelik tanıyıp ve daha da geliştirerek yarınlara kıymetli bir değer olarak taşıyacağız" diye konuştu. Başkan Yılmaz, OBBKT Sahnesi'nin kısa süreli tadilat göreceğini de belirterek, sezonun ilk oyununda rol almaktan da büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Oyunun Salı ve Cuma akşamları AKM'de sahnelenecek. 
Editör: TE Bilisim