ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlıkları tamamlanan El Emeği Çarşısı hizmete açıldı. Özellikle ev hanımlarını yakından ilgilendiren projeyle, ev hanımları el emeği ürünlerini burada satabilecekler.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın, "Bu projemiz, seçim döneminde vaat ettiğimiz 52 projeden biriydi" dediği El Emeği Çarşısı'nın açılışına Başkan Yılmaz'ın yanı sıra eşi Yeter Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, belediye yetkilileri, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"15 GÜN DÖNÜŞÜMLÜ OLACAK"

El Emeği Çarşısı olarak inşa edilen binanın yıllardır atıl vaziyette beklediğini dile getiren Başkan Yılmaz, "İlimizde ev hanımlarımızın orijinal el emeği ürünleri olduğunu görünce böyle bir merkezi açalım istedik. Hemşehrilerimiz burada yaklaşık 20 adet stantta, 15 gün boyunca dönüşümlü olacak şekilde el emeği, yöresel ve organik ürünlerini burada sergileyerek satacak. Hiç ücret verilmeden burada satış yapılabilecek. Biz sadece sevk ve idare bölümünde yer alacağız. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, bu tür sosyal ve kültürel çalışmalara imza atmayı sürdürüyoruz" diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim