Ordu'da kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tiyatronun ünlüleri de Ordu'ya gelmeye başladı. Tiyatroseverler biri Aralık, diğeri Ocak ayında 2 büyük organizasyona şahitlik yapacak, iki dev oyunu izleme şansı bulacak.

"YEŞİLÇAM VE SAHNENİN DEV İSMİ ORDU'YA GELİYOR"

Yeşilçam ve tiyatro sahnelerinde 'Domates Güzeli' lakabıyla tanınan ve bu sene 56'ncı sanat yılını kutlayan Ayşen Gruda, geçen sene 55'nci sanat yılında kızı Elvan Gruda'nın sanat yönetmenliğini yaptığı 'Deli Kadın' isimle oyunuyla kutlamıştı. Ömrünü tiyatro sahnelerinde geçiren ünlü isim, bu kez yine aynı oyun ve tek kişilik stand-up gösterisiyle Ordu Devlet Tiyatroları Sahnesi'nde Ordulu tiyatroseverlerle buluşacak. Herkesin kendi toplumsal hayatından benzerlikler kuracağı 'Deli Kadın' ile doyasıya eğleneceksiniz. 

15 Ocak 2019 akşamı saat 20:00'de sahnelenecek olan oyunun biletleri için 0452 225 31 45 numaralı telefon, Berona Ayakkabı ve Elvin Bale'den temin edilebilecek.  

DOĞU DEMİRKOL 9 ARALIK'TA SAHNE ALACAK

Ordu'da sahnelenecek olan ikinci oyun yine tek kişilik bir stand-up gösterisi olacak. İsmini ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında duyuran ve şöhret basamaklarına da Beşiktaş Kültür Merkezi'nin organize ettiği Güldür Güldür Show'da tırmanan Doğu Demirkol, 9 Aralık 2018 akşamı saat 20:00'de yine Ordu Devlet Tiyatroları Sahnesi'nde Ordulularla buluşacak. 

Editör: TE Bilisim