ORDU - Fotoğraf sergisi, tiyatro, konferanslar ve konserlerle dolu bir ay olacak olan Ekim ayında Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür ve sanat takvimini açıkladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çağın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği her yatırımla Türkiye'de klasik belediyecilik anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırdığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "İlklerin mimarı olan bizler, yelpazesi geniş hizmet alanımız ve çok yönlü hizmet anlayışımız ile yalnızca altyapı, muntazam yollar ve modern üstyapı inşa etmekle kalmıyoruz. Bunların yanı sıra insanımızın toplumsal hayatına değer katacak sosyal, kültürel ve eğitsel pekçok nitelikli projemizle yaşadığı şehirde aradığı her bir seçeneğe ulaşması imkânını sağlıyoruz" dedi.

Ekim ayınında kültüren ve sanatsal organizasyonlarla dolu dolu bir ay olacağını söyleyen Başkan Yılmaz, "Ekim ayıyla birlikte OBBKT yepyeni oyunlar ile
seyircilerimizin karşısına çıkıyor. Konferanslarımızdan sanat sergilerimize kadar birçok sanatsal ve kültürel faaliyetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. İslam tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Kerbelâ Olayı'nı idrak ettiğimiz Muharrem ayında tüm insanlığa barış, huzur ve afiyet diliyor, bu mukaddes günlerin rahmeti ve bereketinin hemşehrilerimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tarih boyunca istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış ve çıkmaya da devam edecek olan aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, bizlere egemenliğimizi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ekim ayının programına http://www.ordu.bel.tr/uploads/files/pdf/d7696714-1027-40fc-ae37-495d133aece7.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim