2021 Ocak sayısıyla pek çok başlangıcı  sayfalarına taşıyan Cins Dergisi, Şubat sayısında  'İyi, Kötü Çirkin' adlı bölümle geçen ayın meselelerine Cins'çe bir bakış atıyor. Cins bu köşesinde, ayın iyi, kötü ve çirkinini duyurduğu yeni sayısında Ocak ayının en iyisi olarak Ordu Valisi Tuncay Sonel’i değerlendirdi.

Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa birer mektup gönderen Vali Sonel, mektubunun sonunda  "Eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım" notu ile çocuklardan isteklerini öğrenmiş, yetim ve öksüz yavruların hayallerini hayırseverlerin de desteğiyle yerine getirmişti.

Vali Tuncay Sonel, hazırlanan hediye paketlerini evlerine götürdüğü çocukların yüzlerindeki sevinci görünce yetim ve öksüz çocukları mutluluk gözyaşlarına ortak olmuştu. Tüm ulusal medyada günlerce gündeme gelen Vali Sonel’in bu projesi, toplumun her kesiminden tam not alırken, Cins Dergisi de her ay sayısında ayın iyi, kötü ve çirkinini duyurduğu bölümle Şubat ayı sayısında Vali Tuncay Sonel’i, “İyi” kategorisine yerleştirdi.

Editör: TE Bilisim