Yapımcılığını aynı zamanda Ordulu olan Cesur Taş'ın, yönetmenliğini ise Emre Kavuk'un üstlendiği romantik komedi türündeki filmde Keremcem, Melis Babadağ, Gürgen Öz, Nil Keser, Sera Tokdemir, Eser Eyüpoğlu ve Özgün Çoban gibi ünlü isimler rol alıyor. 29 Mayıs 2020'de vizyona girecek olan Aşk Çağırırsan Gelir filminin çekimleri, Ordu'nun çeşitli mekanlarında gerçekleştiriliyor. Çekimlerin Ocak ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

ÜNLÜ YAPIMCI ORDULU OLUNCA ORDU TERCİH EDİLDİ

Aynı zamanda Ordulu olan ve 2014'de Sebahat ve Melahat, Mandıra Filozofu, 2015'te Merdiven Baba, Mandıra Filozofu İstanbul, 2016'da Pamuk Prens, 2019'da Nasipse Olur ve Kırk Yalan gibi filmlere imza atan Cesur Taş, filmin çekimleri için özellikle Ordu'yu tercih ettiğini söyledi.

ÜNLÜLER İLK FOTOĞRAFLARINI BÖYLE PAYLAŞTI

Ünlüler kervanının bulunduğu dizideki başrol oyuncularından biri olan Melis Babadağ, Ordu'dan ilk fotoğrafını İnstagram hesabından "Sana da günaydın Ordu" mesajıyla hikaye olarak paylaştı.  

Bir diğer ünlü oyuncu Keremcem da, yine İnstagram hesabından Boztepe'den Ordu resmini paylaştı ve takipçilerine, "2020'nin 2.sürprizi için bugün geldiğim bu güzel şehir hangisi? Trabzon, Ordu" şeklinde paylaştı. Keremcem'ın takipçilerinin yüzde 56'sı Trabzon, yüzde 44'ü ise Ordu dedi.x

Editör: TE Bilisim