ORDU - Ordu Valisi Seddar Yavuz, beraberinde eşi Selda Yavuz, İl Jandarma Komutanı Yarbay Tolunay Başer, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye  Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte 8 Temmuz'da Bitlis  Hizan'da şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'nin ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesinin acısını paylaşan Vali Yavuz, başsağlığı ve sabır diledi, Jandarma Genel Komutanlığı'nca gönderilen 'Şahadet Belgesi' ve 'Hizmet Anısı'nı takdim etti. Tüm şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyen Vali Yavuz, "Sizlere ve tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin en kutsal emaneti olan siz değerli şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Kapımız, gönlümüz sizlere her daim acıktır" diye konuştu.
  
Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, 8 Temmuz 2017'de Bitlis'ten Hizan'a seyir halinde olan askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Tatvan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü. Adıyamanlı olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, Ünye ilçesinden evli ve iki çocuk babasıydı.
Editör: TE Bilisim